Dică confirmă ruptura între fin şi naş: „Rădoi e supărat pe Gigi. Poate o să povestesc cândva ce s-a întâmplat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi şi Gigi Becali
Mirel Rădoi şi Gigi Becali

Deşi Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă faptul că noul antrenor, Laurenţiu Reghecampf, va colabora cu fostul director sportiv, Mirel Rădoi, lucrurile nu stau deloc aşa.

„Nu cred că Marica va veni, dar Celeban este deja rezolvat. Pe Celeban l-am vrut şi când l-am adus pe Varela, dar atunci l-am ales pe Varela pentru că era mai tânăr. Pe Reghecampf îl interesează un atacant. Mirel va conta pentru că el are deja nişte nume. Voi vedea ce au studiat în proiectul lor, cu Dică, şi vom vedea ce o să aducem. Mai are Rădoi trei jucători din campionatul intern pe care i-a văzut şi pe care îi voi aduce la Steaua. Zoubir este de pe lista lui Rădoi şi normal că îl vrea Reghecampf. Bourceanu va veni la Steaua. De Sânmărtean nu cred că e liber, dar dacă va deveni liber, îl iau poate la vară. E posibil Pintilii să vină, am vorbit cu el şi mi-a spus că dacă îşi va rezolva problemele acolo va veni. Îmi plac şi Bancu şi Mateiu, dar mi-a spus că vrea două milioane numai pe Ivan”, a zis Becali într-o conferinţă. 

În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa. „Nu pot să spun nimic deocamdată, pentru că sunt prea supărat. Poate o să povestesc cândva ce s-a întâmplat. Nu m-am mai dus la antrenament astăzi . Asta e, mergem înainte, trebuie să gândesc pozitiv. Normal că am vorbit cu Mirel, chiar acum mă duc să mă întâlnesc cu el. Şi el e supărat pe Gigi, îţi dai seama. Mai multe nu vreau să comentez acum”, a declarat, pentru “ring”, fostul secund Nicolae Dică, care a fost deja dat afară. 

Singurul component al vechiului staff care a fost păstrat este Dumitru Dumitriu, ce va ocupa funcţia de antrenor coordonator la Centrul de Copii şi Juniori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite