Dezvăluiri din cantonamentul echipei naţionale de fotbal: „S-au adus două fete frumuşele, iar o parte dintre ei... şi-au lăsat icrele pe bani mulţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După retragerea „Generaţiei de Aur”, echipa naţională de fotbal s-a mai calificat la doar două turnee finale, Euro 2008 şi Euro 2016, pe care le-a părăsit încă din faza grupelor.

În cartea sa, „Meciurile vieţii mele”, Dumitru Dragomir susţine că atmosfera din sânul lotului nu era tocmai una profesionistă. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal detaliază şi mai multe întâmplări avându-i în prim-plan pe Mircea Sandu şi foşti săi subalterni, Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea.

„Mircea Sandu era dominat de Lupescu şi Prunea şi de multe ori făcea exact ce-i spuneau ei. Au încercat şi cu mine o manevră, când, chipurile, au uitat să mă treacă pe o listă la deplasarea echipei naţionale la un joc din străinătate. Nici nu i-am bagat în seamă, dar înaintea meciului de calificare cu Olanda, pe care am bătut-o la Constanta cu 1-0 (în 2007, golul fiind marcat de Goian), în cantonamentul echipei naţionale de la hotelul Rex (al lui Viorel Păunescu), Prunea a venit cu două fete frumuşele (curve profesioniste), iar o parte dintre conducatorii care însoţeau naţionala… şi-au lăsat icrele pe bani mulţi! Aşa ceva nu se întâmplase nici la echipe de Divizia C! (...) I-am atras atenţia lui Mircea Sandu, dar el era în perioada în care bea serios şi nu prea dădea importanţă la ce se întâmpla la echipa naţională. De fapt, şi el era învăţat cu asemenea practici, mai ales la deplasările în străinătate”, a spus Dragomir.

„Ce pot să spun acum este faptul că antrenorii habar nu aveau de foarte multe întâmplări, acte de indisciplină – de la băutură până la femei uşoare”, povesteşte Dumitru Dragomir în cartea sa.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite