Dezavantaj mare pentru Pandurii. Gorjenii întâlnesc Hapoel Tel Aviv la Cluj. Pustai: „Suntem numai pe drumuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana Ligii I n-are stadionul omologat pentru turul III preliminar al Ligii Europa, motiv pentru care a optat să joace pe „Cluj Arena“, acolo unde va avea o galerie foarte mică.

Pandurii - Hapoel Tel Aviv se va juca, diseară, de la ora 21.00 (Digi Sport 1). Gorjenii nu pot benefica însă de avantajul terenului propriu, în condiţiile în care vor juca la Cluj. 

„Vom avea şi 600 de fani de la Târgu-Jiu şi asta e bine. Nu vreau să se considere un lucru negativ faptul că jucăm la Cluj. E un pic dificil pentru noi. Acum jucăm la Cluj, după ce luni am fost la Ploieşti. Suntem tot pe drumuri. Urmează apoi să ne întoarcem la Târgu-Jiu, după care ne vom deplasa în Israel şi la Piatra Neamţ. Cel mai important e să nu primim gol în turul cu Hapoel şi să câştigăm partida. Dacă vom face asta avem o şansă bună la calificare“, a declarat antrenorul Cristi Pustai, potrivit stiridesport.ro.

3.300 

de bilete s-au vândut pentru această partidă. Pandurii joacă pe „Cluj Arena“ fără să plătescă chirie, însă toate încasările vor ajunge la Consiliul Local Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite