Dezastru pentru finalista de la Australian Open: Va sta acasă şi se va prăbuşi în ierarhia WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Brady
Jennifer Brady

Se lungeşte lista absenţelor importante de la primul Grand Slam din 2022 (17- 30 ianuarie). Iar ultima sportivă care ratează deplasarea, la Melbourne, are şi cel mai mult de pierdut.

Australian Open 2022 va avea o mare problemă! Va fi un turneu din care vor lipsi numele grele, după cum „Adevărul“ a explicat aici. 

Iar situaţia se înrăutăţeşte, în această privinţă, când mai e o lună până la startul „Open-ului Vesel“. Care va avea nişte organizatori deloc veseli, dacă absenţele vor continua să se înmulţească din diverse motive.

Deocamdată, a picat de pe lista participantelor şi americanca Jennifer Brady (26 de ani, 25 WTA). Ea a jucat finala ediţiei din 2021, fiind învinsă de Naomi Osaka, scor 4-6, 3-6. Din păcate pentru Brady, după un început excelent de sezon, continuarea a fost una nefastă pentru ea. De altfel, din cauza problemelor medicale, ea n-a mai jucat în niciun turneu de la 18 august, când s-a retras în timpul meciului cu Ostapenko, la Cincinnati.

Acum, Brady a anunţat că va sări şi peste Australian Open 2022. Ceea ce înseamnă că va pierde 1.300 de puncte pentru finala din 2021. Şi va înregistra o cădere importantă în clasamentul WTA!

În acest moment, Brady are 2.278 de puncte WTA. Fără cele acumulate pentru Australian Open 2021, ea va rămâne cu doar 978 de puncte şi va ajunge după locul 70 mondial.

15 victorii şi 9 înfrângeri a adunat Jennifer Brady, în 2021.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite