Dezamăgire în tabăra română după egalul cu Rusia: „Adversarul a avut o singură ocazie să ne egaleze şi a făcut-o când a trebuit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a făcut un meci foarte bun timp de 57 de minute. A cedat iniţiativa ruşilor pe final
România a făcut un meci foarte bun timp de 57 de minute. A cedat iniţiativa ruşilor pe final

România şi Rusia au încheiat la egalitate 21-21, primul meci din Grupa D a Campionatului European de Handbal Feminin Serbia 2012

Gheorghe Tadici, antrenorul naţionalei României, s-a declarat dezamăgit de finalul jucătoarelor când Rusia a reuşit să scoată un rezultat de egalitate nesperat la un moment dat.

„A fost un meci pe care l-am dominat aproape în întregime. E trist când pierzi pe final de joc. Rusia a avut o singură ocazie să ne egaleze şi a făcut-o când a trebuit. Îmi felicit jucătoarele pentru dăruire şi determinare şi sper ca în meciurile viitoare să avem mai mult noroc. Azi, în ultimele trei minute am avut ghinion”, a declarat Gheorghe Tadici. 

Tehnicianul crede că următoarele două meciuri vor fi decisive pentru calificarea din grupă. 

„Acest rezultat poate fi un avantaj, dar poate fi şi un dezavantaj. Grupa se joacă, e deschisă pentru orice rezultat. Sperăm să jucăm mai bine şi să cu rigoare tactică 60 de minute. Trebuie să facem două rezultate bune”, a mai spus Tadici.

Portăriţa Talida Tolnai a fost declarată cea mai bună jucătoare a României. Jucătoarea de la Uskudar Istanbul a ţinut să mulţumească suporterilor care au umplut Arena Millenium din Vrşeţ. 

„Felicit echipa adversă şi le mulţumesc coechipierelor pentru atitudine. Trebuie să mulţumesc suporterilor care au venit să ne susţină. Ne-am simţit ca la noi acasă cu acest public”, a spus Talida Tolnai.

Tehnicianul rus Vitali Krokhin a declarat că de foarte multă vreme nu a mai trăit ca Rusia să fie nevoită să recupereze şase goluri. „Sunt mulţumit de apărarea pe care am avut-o, dar nu şi de cum am evoluat în atac. Sper ca echipa mea să aibe altă atitudine în meciul de miercuri”, a spus Krokhin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite