Delegaţia echipei FC Barcelona soseşte azi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia echipei de hochei pe gheaţă FC Barcelona soseşte vineri în Capitală (Otopeni-ora 16,15), la invitaţia CSA Steaua, pentru meciul de duminică în care secţia de hochei pe gheaţă Steaua Rangers îşi va prezenta oficial echipa şi noile tricouri pentru acest sezon.

Pe 14 ianuarie, secţia de hochei pe gheaţă a CSA Steaua şi-a lansat oficial noul brand, Steaua Rangers, o primă etapă a unui proiect ambiţios ce implică aşezarea echipei de hochei pe un fundament profesionist, cu management adecvat, marketing performant, construcţia unei arene proprii cu o capacitate de 12.000 locuri la standarde internaţionale.

Prezentarea oficială a echipei cu noul brand şi noile tricouri este programată pentru 23 ianuarie pe patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală (ora 19,30), evenimentul urmând să cuprindă un meci amical cu spaniolii de la FC Barcelona şi un moment special dedicat fotbaliştilor de la Steaua, care în 1986 au câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Delegaţia spaniolă cuprinde 30 de persoane, jucători, antrenori şi oficiali, inclusiv Gabriel Cairo, directorul clubului catalan pentru sporturile neprofesioniste. Pe timpul şederii în România, oficialii celor două echipe şi-au propus să finalizeze discuţiile începute cu câteva luni în urmă, prin realizarea unui protocol de colaborare între cluburi atât la nivel de seniori, cât şi la nivel de copii si juniori, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Hocheiştii catalani vor fi cazaţi la Hotel Ramada Majestic, iar vineri de la ora 21,15 va avea loc o recepţie oficială la Palatul Cercului Militar Naţional. Meciul de sâmbătă este programat la ora 20,30, iar echipa spaniolă va părăsi duminică dimineaţa România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite