Dedu: „Pentru mine, dar şi pentru România, medalia fetelor este un pansament. Voi merge la aeroport în scaunul cu rotile ca să le întâmpin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Dedu
Alexandru Dedu

Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a declarat, după ce echipa feminină a câştigat medaliile de bronz că performanţa este „un pansament“ atât pentru el, cât şi pentru România.

"Fetele merită toate felicitările din lume, pentru medalie, dar şi pentru cum au luptat, când puţină lume le mai dădea şanse spre medalii. Medalia de bronz obţinută astăzi este un pansament pentru România, dar şi pentru mine pe un alt plan. Nu trec prin moment foarte fericite, după trei luni de spitalizare în Germania, era să-mi pierd piciorul (în urma unui accident rutier suferit în august 2014- n.r.), aşa că ştiu ce spun: performanţa fetelor este un adevărat pansament. Mai ales acum, în prag de Crăciun. Am ajuns acasă, iar mâine noapte, în scaun cu rotile, voi merge la aeroport să le întâmpin pe fete alături de toţi cei care le iubesc şi respectă", a declarat Alexandru Dedu, pentru Mediafax.

"Când am plecat la Campionatul Mondial nu ne gândeam că vom lua medalie. Ne-am unit şi am demonstrat că putem ajunge departe. Unitatea grupului a contat cel mai mult. Cel mai greu moment la acest Campionat Mondial a fost meciul cu Norvegia din semifinale, deoarece eu cred că noi trebuia să jucăm finala", a declarat şi Oana Manea la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite