Declaraţii cutremurătoare după moartea lui Costică Ştefănescu: "Soţia a vrut numai banii lui. El a vrut să divorţeze acum câteva luni, dar ea l-a refuzat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut doar câteva zile de la înmormântarea fostului mare fotbalist Costică Ştefănescu şi în familia acestuia s-a declanşat un scandal monstru.

Ion Ştefănescu, fratele căpitanului Craiovei Maxima face declaraţii cutremurătoare în privinţa relaţiei pe care acesta o avea cu soţia sa: "Vă spun doar atât: Costică mai avea de luat un rest de bani din Qatar unde a antrenat ultima dată şi unde boala i-a recidivat. Era vorba de vreo 7.000 de dolari şi şi-ar fi dorit să se ducă să îi ia. Mary i-a zis: «Lasă, Costică, că nu e bine să te duci tu». Banii i-a luat ea, dar nu a mai spus la nimeni. A vrut doar banii lui. Să vă mai spun ceva. Fratele meu a vrut să divorţeze de ea în urmă cu câteva luni, dar ea n-a vrut. Trageţi dumneavoastră concluziile”, a povestit Ion pentru www.ziarulring.ro.

Acesta susţine în continuare că fratele său s-a sinucis, chiar dacă Mary a declarat că ar fi căzut de la geam. „Cu patru zile înainte să moară mi-a spus: «Ioane, că aşa îmi spunea, te rog eu, du-te şi vezi ce mai trebuie făcut la cavoul ăla al nostru, vezi cât costă pentru că acolo aş vrea să fiu îngropat». Nu mi-a picat bine, am încercat să-i spun că se va face bine şi să nu mai vorbească despre asta. E clar că se gândea să moară! Biletul de adio există. Costică a scris acel bilet, iar mie mi l-a citit la telefon medicul lui, cel care s-a ocupat în toată această perioadă de problemele lui. Este un moment care ne îndeamnă la decenţă, nu am motive să mint, ar fi culmea. Dacă Mary a spus că nu există acel bilet doar ca să i se organizeze lui Costică o slujbă de înmormântare, atunci îi dau dreptate. Aş fi vrut să fie totuşi înmormântat la Săbăreni. Vorbisem cu Mircea Sandu, ar fi avut parte şi aici de onoruri militare”, a declarat Ion Ştefănescu.

“Mary l-a înmormântat pe Costică la Craiova pentru că a preferat să nu scoată niciun ban din buzunar, totul fiind suportat de Primăria Craiovei”

Ion Ştefănescu, fratele lui Costică

Conform ziarului Ring, Ştefănescu şi soţia sa s-au separat în 2010, după ce Costică s-a îmbolnăvit, dar văzând cum evoluează boala acestuia şi simţind că sfârşitul îi este aproape ea s-a apropiat din nou de el

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite