Declaraţie cu lacrimi. Mariana Bitang, acuzată că bătea gimnastele: „Sunt momente în care fiecare a greşit. Noi am fost ca o familie, cu bune şi cu rele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Bitang
Mariana Bitang

Octavian Bellu şi Mariana Bitang, cei mai buni antrenori din istoria gimnasticii, au răspuns în scandalul în care sunt acuzaţi că băteau gimnastele în cantonament.

Scandalul a fost declanşat de cartea lansată de Maria Olaru, care a dezvăluit o serie întreagă de întâmplări, în care cei doi erau implicaţi.Bellu şi Bitang au ripostat deocamdată destul de firav, vizavi de aceste acuze.
”Înţeleg că lumea se împarte în două. Ce ar vrea lumea? Să apar să spun că am bătut-o? Eu nu am bătut-o şi a spus-o singură. Noi, acolo, am fost o familie, iar în lotul ăla, cu ele copii, cu noi ”părinţi” şi restul de antrenori, am trăit ceea ce trăiţi fiecare într-o familie. Cu bune cu rele, făcute de ele, făcute de noi, fiecare dintre noi a trebuit să suporte acele privaţiuni”, a spus Mariana Bitang, la Antena 3.

”Mulţumim tuturor gimnastelor cu care am lucrat, pentru momentele minunate trăite împreună. Acum, evident că sunt momente în care fiecare am greşit, noi faţă de voi, şi ne cerem scuze. Aşteptăm şi scuzele voastre. E trist să te desparţi aşa de un sport pentru care ai pus tot sufletul”, a spus Mariana Bitang, cu lacrimi în ochi.

Octavian Bellu, comparat cu torţionarul Vişinescu: "Se muşamalizează multe lucruri din lagărul de la Izvorani!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite