Declaraţia lui Cristiano Ronaldo după câştigarea Euro 2016: „L-am rugat pe Dumnezeu să îmi mai dea o şansă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a câştigat primul trofeu cu naţionala ţării lui, după ce în urmă cu 12 ani Portugalia a pierdut finala pe teren propriu, în faţa Greciei.

La finalul meciului cu Franţa, Ronaldo şi-a amintit şi de acest lucru. "Sunt foarte, foarte fericit că am câştigat acest trofeu. Era ceva ce mi-am dorit de mult, din 2004. L-am rugat pe Dumnezeu să îmi mai acorde o şansă. Ţara mea merita acest trofeu, jucătorii nostri merita.

Din pacate insa, lucrurile nu au mers bine pentru mine, m-am accidentat in primele minute ale finalei, dar mereu am crezut in colegii mei. Au calitate si abilitate, iar strategia antrenorului nostru a fost castigatoare.Am bătut Franţa si sunt bucuros. Acesta este unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele. Mereu am spus ca vreau sa castig un trofeu cu echipa nationala si sa fac istorie. Am reuşit!

Le multumesc colegilor mei, antrenorului, poporului portughez si tuturor oamenilor care au venit pana aici sa ne sprijine. Este un moment unic pentru mine, pentru poporul portughez si este de neuitat", a spus Ronaldo dupa meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite