De ce Rednic pleacă de la Dinamo: Negoiţă s-a simţit jignit de antrenor la negocieri. Lupu a dezvăluit povestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţul că tehnicianul roş-albilor va părăsi formaţia din „Ştefan cel Mare“ la finalul sezonului a venit ca o mare surpriză, mai ales că „Puriul“ a făcut o treabă excelentă cu Dinamo.

În ciuda faptului că bucureştenii au avut un sezon peste aşteptări, Rednic şi Negoiţă au tot amânat să semneze un nou contract şi, într-un final, tehnicianul a spus că nu va continua în „Ştefan cel Mare“.

Fostul dinamovist, Dănuţ Lupu, a avut o intervenţie la Digi Sport şi a dezvăluit un episod care ar fi cauzat „ruptura“ dintre patron şi antrenor.

Ce a spus?

„La negocierile pentru prelungirea contractului nu s-a mai dus Mircea, a trimis-o pe fata lui, eu aşa ştiu că a fost. Dinamo i-a întins o mână lui Rednic, când nu avea nici o echipă să antreneze. El a reuşit să facă o echipă cu jucători mediocri şi a obţinut rezultate foarte bune, dar asta nu înseamnă că el poate să pună condiţii în plus, ştia de la început câţi bani vrea Negoiţă să investească“, şi-a început Lupu discursul.

El nu s-a arătat surprins de imienta plecare a lui Rednic: „Ştim cu toţii caracterul lui Rednic, era de aşteptat să se ajungă aici. Mă aşteptam să anunţe că pleacă după ce câştiga Cupa României. Acum a făcut o atmosferă foarte proastă la echipă. Dacă nu vor lua trofeul, el va fi principalul vinovat. Rednic are suporterii de partea lui acum, dar dacă o să piardă finala Cupei României cred că fanii nu vor mai fi de partea lui“.

În ciuda faptului că l-a criticat pe Rednic din cauza comportamentului său, Lupu a insistat că ar vrea ca Dinamo să fie pregătită, în continuare, de actualul antrenor.

„Eu mi-aş dori să rămână Rednic, să-şi continue munca, cred că Mircea se poate răzgândi. Cred că el a spus că pleacă doar ca să fie rugat să rămână şi să mai câştige ceva la contract. Nu cred că are ofertă din străinătate. Dacă avea ofertă, pleca, nu făcea tot circul ăsta. În cazul în care va pleca, eu consider că Andone ar fi cea mai bună soluţie“, a adăugat fostul mijlocaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite