De ce a certat-o Simona Halep pe Irina Begu la ultimul meci jucat împreună la Miami. Nervoasă, liderul WTA a vrut să dea iar cu racheta de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Irina Begu au făcut din nou pereche la dublu, la turneul de la Miami, dar lucrurile nu au mers deloc bine pentru ele.

Halep şi Begu au fost eliminate de cuplul Raquel Atawo (SUA)/Anna-Lena Groenefeld (Germania) cu 7-6 (3), 2-6, 8-10, în optimile de finală, după o oră şi 40 de minute de joc.

În super-tiebreak cele două românce au condus cu 4-1, dar apoi au pierdut cinci puncte la rând (4-6), victoria revenind cuplului Atawo/Groenefeld cu 10-8.

La finalul punctului în urma căruia adversarele ajunseseră la 9-7, Simona a avut o nouă reacţie nervoasă: a vrut să dea cu racheta de pământ şi i-a reproşat ceva partenerei sale, pe care a certat-o chiar pe teren.Halep a părut deranjată de faptul că Begu nu s-a întins după o minge care îi era la îndemână, lăsând-o pe ea să alerge de pe spatele terenului, fără succes însă, Simona ajungând târziu la minge.

Ulterior, cele două au depăşit momentul tensionat: şi-au dat mâna şi s-au încurajat reciproc.

Halep şi Begu au câştigat anul acesta turneul de dublu de la Shenzhen. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite