David Popovici îl „supără” pe Ion Țiriac. Cum a fost surprins la Sinaia după ce a primit două mașini de la miliardar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Popovici a primit două autoturisme cadou din partea lui Ion Țiriac, pentru cele două medalii cucerite la Jocurile Olimpice, la 100 și 200 metri liber.

David Popovici a primit două automobile din partea lui Ion Țiriac. Foto Facebook
David Popovici a primit două automobile din partea lui Ion Țiriac. Foto Facebook

Însă campionul a rămas fidel deocamdată automobilului decapotabil marca Audi R8 Spyder și care are un preț de peste 200.000 de euro, în funcție de dotări. La o săptămână după ce a primit cele două mașini, David Popovici a fost surprins în Sinaia, la o benzinărie, tot la volanul automobilului achiziționat în cursul acestui an.

David Popovici are bolid de 620 de cai putere

Audi R8 Spyder are un motor V10, cu o capacitate cilindrică de 5,2 litri și cu 620 de cai putere. Bolidul lui David Popovici atinge 100 de kilometri la oră în mai puțin de 4 secunde, potrivit Cancan.

David Popovici, la volanul bolidului său. Foto X
David Popovici, la volanul bolidului său. Foto X

Sportivii români care au cucerit medalii olimpice la Paris au fost premiați de Fundația Țiriac cu câte o mașină marca Hyundai Ioniq 5 din parcul său auto. Dintre aceștia, David Popovici, Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu, Ancuţa Bodnar și Simona Radiş au primit câte două astfel de autoturisme, dat fiind faptul că ei au adus României câte două medalii olimpice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite