David Popovici, anti-Facebook: Achiziția care îl scapă de rețelele de socializare VIDEO

0
Publicat:

David Popovici dă dovadă de o maturitate ieșită din comun la 18 ani! Indiferent de rezultatele sale, e o plăcere să-l urmărești pe înotătorul de la CS Dinamo la interviuri. Ceea ce a arătat acum, încă o dată, în cadrul prezenței sale la Starea Nației.

David Popovici
David Popovici

Aici, David a atins și subiecte extrasportive. Cum ar fi metoda prin care a căutat să se debaraseze de rețelele de socializare, tot mai toxice în vremurile pe care le trăim, pentru simplul motiv că dau dependență. În plus, Popovici a dezvăluit că, în ciuda statutului său social, se deplasează cu metroul în continuare. El a vorbit și despre relația pe care o are cu prietena sa.

Ce a spus David Popovici la Starea Nației?

*Încerc să stau cât mai puțin (n.r. – pe rețelele de socializare). Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane. Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat. Eu nu prea reușesc să dorm. Știu cât de important e somnul. După o zi în care stau două ore pe telefon și dau scrolling, uneori, îmi e rău. Nu pot să dorm după. Acest lucru dă o anumită dependență.

*Nu a fost ușor pentru Taisia (n.r. – prietena ei) să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat.

*Acum două zile, ea a intrat într-o trupă de dans. A făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Stabilisem cu ea să vină și ea aici (n.r. - la Starea Nației). Am întrebat-o dacă vrea, a zis da, sigur. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!

VEZI STAREA NAȚIEI CU DAVID POPOVICI

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite