Dat afară de toată lumea, Gabi Iancu se antrenează din nou cu Viitorul: „N-am nevoie de un golan ca el!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Iancu
Gabriel Iancu

A plecat în 2012 de la Viitorul ca o mare speranţă a fotbalului românesc, dar, după ce-a ajuns la Steaua, Gabi Iancu a ţinut prima pagină a ziarelor doar din cauza scandalurilor.

În septembrie anul trecut, atacantul a fost dat afară de Mirel Rădoi şi stafful acestuia, iar imediat după acest incident, jucătorul a plecat împrumut în Turcia, la Karabukspor, unde a înscris doar de două ori. Dolce Sport anunţă însă că fotbalistul a fost dat afară şi de turci. Iancu a dorit să revină la Steaua, doar că patronul campioanei n-a fost de acord: "N-am nevoie de un golan ca Iancu, să facă ce vrea, eu nu-l mai primesc la Steaua". Fără echipă în ultima perioadă, Gică Hagi i-a întins o mână de ajutor fostului jucător al Academiei şi l-a primit la Constanţa să se antreneze cu echipa Viitorului. Momentan, Iancu nu poate să şi joace la Ovidiu, pentru că a jucat deja pentru două grupări în acest sezon competiţional. 

ESCAPADELE LUI IANCU DIN ULTIMII ANI

# În ianuarie 2012, după ce "naţionala" Under 19 a pierdut cu Serbia, 0-3, Gabi a fost în grupul tricolorilor care au ieşit în oraş fără ştirea antrenorului. Apoi au băut alcool în hotel şi au creat scandal în camere. În plus, s-au pozat cu interlopul sârb Ratko Buturovici.

# În mai 2012, preşedintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, a dezvăluit încă un episod de indisciplină al stelistului: "Cu două zile înaintea plecării într-o deplasare, Iancu a adus patru sticle de vin în cantonament. S-au strâns vreo 10-15 băieţi şi au băut".

# În iulie 2013, Gabi a băut într-un club din zona Nordului din Bucureşti alături de Nikolici, un alt consumator de alcool din Ghencea, până în jurul orei 1:00. În drum spre casă, cei doi au "agăţat" mai multe fete cu care au stat la un alt restaurant până la 3:30 dimineaţa.

# În august 2013, Iancu şi Nicuşor Stanciu au consumat băuturi alcoolice în hotelul în care era cazată "naţionala" de tineret a României, cu două seri înainte de meciul cu Insulele Feroe. A doua seară, cu câteva ore înainte de meci, cei doi şi-ar mai fi comandat şi în cameră mai multe sticle de băutură.

# În august 2014, Iancu a profitat din plin de zilele libere de la Steaua şi a fost văzut noaptea, în timp ce era cărat de prieteni, după ce a băut mai multe sticle de vin şi shoturi de votcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite