Daria Kasatkina, ce noroc! A jucat primele două tururi, apoi a ajuns direct în finală la Adelaide

0
Publicat:

Daria Kasatkina a avut parte de norocul carierei. Rusoaica de pe poziția 15 WTA) a ajuns în finală jucând doar primele două tururi, apoi a avut liber în ”sferturi” și semifinale.

Daria Kasatkina a avut două tururi libere la Adelaide. Foto EPA EFE
Daria Kasatkina a avut două tururi libere la Adelaide. Foto EPA EFE

Kasatkina a profitat de două retrageri consecutive în fazele superioare ale turneului de la Adelaide: Laura Siegemund (Germania, 89 WTA) nu s-a prezentat la meciul din ”sferturi”, apoi Jessica Pegula (SUA, 5 WTA) s-a retras înainte de semifinale. În finala turneului de la Adelaide rusoaica va evolua în această dimineață, de la ora 9.30, împotriva Jelenei Ostapenko (Letonia, 12 WTA).

S-au retras Laura Siegemund și Jessica Pegula

Laura Siegemund s-a retras, după ce a învins-o pe Ana Bogdan, înaintea partidei din sferturi cu Daria Kasatkina, din cauza unei accidentări la picior. Apoi, favorita principală Jessica Pegula nu a mai intrat pe teren, acuzând afecțiuni stomacale. Rusoaica și-a asigurat un premiu de 87.655 de dolari, iar dac[ o va învinge pe Ostapenko, își va mări recompensa la 142.000 de dolari și 500 de puncte în clasamentul mondial.

Turneul de la Adelaide este unul de pregătire pentru Australian Open, care începe duminică și se încheie peste două săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite