Dănuț Lupu iese din închisoare. Când va fi eliberat fostul jucător al lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în închisoare din toamna anului trecut, Dănuț Lupu (56 de ani) se pregătește pentru a fi eliberat, potrivit Click!. Fostul jucător de fotbal legitimat la Dinamo și Rapid a ajuns să fie condamnat cu executare după ce după ce a condus în mai multe rânduri cu permisul anulat.

 Dănuț Lupu a fost condamnat pentru că a condus fără permis. FOTO Captură TV
Dănuț Lupu a fost condamnat pentru că a condus fără permis. FOTO Captură TV

Dănuț Lupu se află în pușcărie din 2 octombrie 2023, după ce a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, dintre care a ispășit patru luni.

A primit însă „undă verde” de la comisia de eliberare condiționată a Penitenciarului Rahova și are toate șansele să revină acasă peste o lună, avocatul său arătându-se optimist în privința șanselor de reușită.

În ce condiții își execută Dănuț Lupu pedeapsa

Fostul fotbalist a fost încadrat la regim deschis, care le permite celor aflați în spatele gratiilor să aibă parte de condiții mai „prietenoase”: cei închiși nu sunt păziți de gardieni, ci au doar un supraveghetor, primesc dreptul la muncă și au acces la camera intimă.

Prizonierii au obligația să intre seara, la 22, în camere, iar dimineata trebuie să se prezinte la 7 la apel.

În regimul în care este încadrat Dănuț Lupu, deținuții beneficiază de televizor la liber, în astfel de cazuri regăsindu-se persoane condamnate pentru infracțiuni fără violență, cum ar fi acte de corupție, fals și uz de fals.  

Articolul integral, în Click!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite