Daniel Pancu dă cărţile pe faţă: "Ultimele luni la Rapid au fost un coşmar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu, atacant Rapid FOTO: ADEVĂRUL
Daniel Pancu, atacant Rapid FOTO: ADEVĂRUL

Atacantul de 34 de ani al Rapidului a prezentat la DolceSport situaţia prin care au trecut giuleştenii şi cum vede el ieşirea din impas. Pe de altă parte, alţi patru jucători pot deveni azi liberi de contract.

Ovidiu Herea, Mihai Roman, Ştefan Grigorie şi Rui Duarte şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, iar Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF îi poate "elibera" astăzi de angjamentul cu Rapid. Conform ProSport, alţi patru jucători şi-u depus memorii pentru a-şi recupera restanţele financiare, aceştia fiind Alexandru Ioniţă, Oros, Burcă şi Ionuţ Voicu. 

Daniel Pancu a comentat la DolceSport ce s-a întâmplat la Rapid în ultimele luni.

“Sunt foarte liniştit, eu am mai avut contre cu domnul Copos, dar cred că această insolvenţă a fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla în acest moment. Mesajele domnului Copos sunt foarte clare. Când ne-a dat exemplu pe Galatasaray, că a câştigat titlul cu jucători neplătiţi timp de 8 luni, era clar că trebuie să ne aşteptăm la acelaşi lucru.

Îl cunosc pe domnul Copos de mult timp, a ştiut tot timpul ce face, afacerile i-au mers din plin, probabil că asta era soluţia pentru a scoate clubul din criză. Anul acesta, mai mult ca oricând, se poate vorbi şi de retrogradare, dar cred că şansele sunt de 0,01%.

Trebuie să rămână numai jucători mulţumiţi la echipă, care să nu se plângă. Dacă rămâne unul singur nemulţumit, atunci revenim la situaţia din turul de campionat. Ultimele luni au fost un coşmar, un amatorism total. Lucrurile astea nu mai trebuie să aibă loc. Unde va fi Rapidul, vom vedea...

Voi accepta şi o diminuare a salariului, în condiţiile în care o acceptă toţi jucătorii care rămân. Chiar dacă au plecat 10 jucători, tot mai rămân 23, aproape un lot. Am avut foarte mulţi jucători, în condiţiile în care mai evoluăm într-o singură competiţie”, a spus Daniel Pancu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite