Danezii se plâng de vremea rece din România: „Aveţi o ţară foarte friguroasă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morten Olsen, selecţionerul Danemarcei FOTO Răzvan Păsărică
Morten Olsen, selecţionerul Danemarcei FOTO Răzvan Păsărică

Jucătorii danezi au sosit la Bucureşti, unde se pregătesc pentru amicalul de marţi seara cu România, de pe Arena Naţională. Nordicii se plângă, însă, de frigul din ţara noastră, deşi Danemarca este o ţară mult mai friguroasă decât România.

Fotbaliştii danezi se pregătesc intens pentru amicalul pe care îl vor juca împotriva României, marţi seara, la ora 20.30, pe Arena Naţională. Fotbaliştii lui Morten Olsen se plângă, însă, de vremea rece din ţara noastră şi nu le vine să creadă că temperaturile sunt atât de scăzute.

Mijlocasul echipei Tottenham, Christian Eriksen, coleg cu Vlad Chiricheş, a spus că a discutat cu fundaşul român despre starea vremii din România. "Am vorbit cu Chiricheş, i-am trimis un mesaj şi i-am zis că România e o ţară foarte friguroasă. El mi-a zis că în mod obişnuit era zapadă acum, deci se pare că am fost norocoşi. Zăpadă acum? Cum e posibil aşa ceva?", a declarat Eriksen, care nu cunoaşte vreun fotbalist român în afară de Chiricheş.

"Nu le ştiu numele jucătorilor, dar cu Irlanda de Nord au jucat chiar bine. Sânmărtean? Îmi pare rău, dar nu. Cred că am auzit numele, dar nu-l ştiu", a mai spus Eriksen.

România va juca cu Danemarca un meci amical marti, de la ora 20.30, în direct pe Pro Tv. Cele două naţionale s-au mai întâlnit în 2003, în campania de calificare la Euro 2004, când danezii au câştigat cu 5-2 pe fostul stadion Lia Manoliu. Jocul cu Danemarca va fi ultimul al tricolorilor în 2014. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite