Dănciulescu primeşte un "grad" mai mare la Dinamo: va fi director general. "Câinii" i-au dat replica lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Negoiţă l-a prezentat vineri dimineaţă pe noul director general al clubului din "Ştefan cel Mare", în persoana lui Ionel Dănciulescu.

Ionuţ Negoiţă, Flavius Stoican şi Ionel Dănciulescu au ţinut vineri dimineaţă o conferinţă de presă, motivul fiind avansarea fostului atacant din poziţia de team manager în cea de director general. 

"Sunt puţin emoţionat, această funcţie înseamnă enorm, dar reprezintă şi o mare provocare. Vom reuşi să fim din nou numărul 1 în România", le-a promis Dănciulescu suporterilor din noua sa postură.

"Relaţia cu jucătorii va rămâne aceeaşi, una de respect", a mai spus Danciu-gol.

"A fost o declaraţie neinspirată a lui Reghecampf. Cred şi-a dat seama că a greşit",  a afirmat Dănciulescu, completat de Ionuţ Negoiţă: "Reghecampf mai are multe de demonstrat. Ştim cum funcţionează treburile în România, iar în Liga Campionilor am văzut ce a făcut... Modestia e un atribut al oamenilor de calitate". Antrenorul Stelei afirmase că Dinamo nu înseamnă nimic în comparaţie cu ceea ce reprezintă echipa roş-albastră. 

 "Nu va fi uşor cu Viitorul, e o echipă care joacă fotbal, care pune probleme. Trebuie să ne menţinem concentrarea şi să continuăm partidele bune din amicale", a spus Stoican, referindu-se la partida Dinamo - Viitorul, duminică, de la ora 14.00, în direct la Antena 1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite