Dan Petrescu susţine că Steaua n-a bătut pe nimeni în acest sezon. Mihai Stoica i-a dat replica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica şi Dan Petrescu, pe vremea când apărau ambii culorile Unirii Urziceni, în 2009. FOTO:  Razvan Pasarica - rpressport.ro
Mihai Stoica şi Dan Petrescu, pe vremea când apărau ambii culorile Unirii Urziceni, în 2009. FOTO:  Razvan Pasarica - rpressport.ro

Titlul Stelei a născut deja controverse între actualul staff şi foste legende ale "roş-albaştrilor". Mihai Stoica a ţinut să dea o replică la comentariile lui Emerich Ienei şi Dan Petrescu, care au minimalizat succesul Stelei din acest sezon.

Al 24-lea titlu din istoria Stelei, primul după şapte ani, seamănă cu un pahar cu apă. Unii îl văd pe jumătate plin, alţii pe jumătate gol. Totul depinde de cum îl raportezi. Unii îl compară cu prestaţiile interne, alţii cu cele europene. 

Primul a vorbit Emeric Ienei, apoi Dan Petrescu a continuat pe aceeaşi temă. Cea care susţine că acest campionat n-a fost important, pentru că adversarii au fost prea slabi. 

"Steaua a dominat campionatul de la un capăt la altul, dar trebuie să fim realişti, să spunem împotriva cui a jucat. Că n-a fost nici o echipă în România...Asta nu e vina lor, bineînţeles. Când am luat eu cu Unirea titlul, erau Craiova, Timişoara, Dinamo, Rapid, Vaslui...Anul ăsta s-a bătut Steaua cu nimeni. CFR n-a existat, Rapid s-a desfiinţat, Dinamo a avut probleme. Această victorie este meritul celor de la Steaua, dar n-au avut nici adversari. Dacă nu se vor întări celelalte, la anul va fi la fel, sau chiar mai rău", a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

Intrat în direct la "Fanatik Show", la Digi Sport, într-o intervenţie telefonică, Mihai Stoica s-a declarat surprins de declaraţii. Mai ales de cea a lui Dan Petrescu, cu care a colaborat foarte bine la Unirea Urziceni, unde cei doi au câştigat titlul, în 2009. Actualul manager al Stelei i-a dat replica "Bursucului" şi a preferat, evident, partea plină a paharului. 

"N-am bătut pe nimeni? Aşa a spus Petrescu? Păi să vă reamintesc cu cine am jucat...Am jucat cu echipa care a câştigat campionatul în Norvegia (n.r. - Molde), cu echipa care a câştigat titlul în Danemarca (n.r.- Copenhaga), cu echipa care a câştigat de tre ori la rând campionatul în Olanda (n.r.- Ajax), cu echipa care joacă acum finala Cupei Germaniei (n.r - Stuttgart). Şi, dacă Dan Petrescu a uitat, îi reamintesc eu că am bătut pe Chelsea. Cred că ştie echipa asta..."., a spus Mhai Stoica la Digi Sport. 

În finalul intervenţiei telefonice, managerul Stelei a ţinut să trimită câteva săgeţi spre Ienei şi Dan Petrescu, şi nu numai. "E foarte urât să ai reacţii de genul ăsta, unii suportă greu succesul altora. Noi ne bucurăm de victoriile lui Petrescu la Dinamo Moscova şi îi urez să ajungă la Chelsea. Pe Ienei nu l-am auzit niciodată să spună ceva bun la adresa noastră, nu mă miră. Invidia e o molimă care se răspândeşte repede în spaţiul carpato-danubiano-pontic", a încheiat Mihai Stoica. 

Steaua Bucureşti şi-a asigurat, sâmbătă, matematic, titlul de campioană a României, al 24-lea din istorie, în urma remizei dintre Petrolul Ploieşti şi CS Turnu Severin, scor 2-2, dn etapa a 29-a. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite