Dan Petrescu schimbă CFR Cluj din temelii: trei jucători dați afară, doi aduși în locurile lor

0
Publicat:

Mijlocaşul italian Filippo Falco a ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a colaborării cu CFR Cluj a anunţat clubul pentru care nu a apucat să joace niciun minut.

Dan Petrescu. FOTO: Arhiva Adevărul
Dan Petrescu. FOTO: Arhiva Adevărul

Falco (32 ani) a fost transferat în iarnă de clujeni de la Steaua Roşie Belgrad, dar nu a jucat deloc pentru CFR, fiind rezervă într-un singur meci, cel cu Corvinul Hunedoara (0-4), din sferturile Cupei României.

Falco a mai jucat pentru US Lecce, Benevento, FC Trapani, FC Pavia, Cagliari, Cesena, Juve Stabia, Perugia, Bologna, Delfino Pescara.

Clubul a anunţat şi încetarea colaborării cu mijlocaşul marocan Omar El Kaddouri şi cu fundaşul croat Petar Mamic, ale căror contracte au ajuns la final. Venit în Gruia în luna ianuarie, Omar El Kaddouri a bifat 9 partide în tricoul CFR-ului, reuşind să marcheze un gol . Şi Petar Mamic venise în ianuarie la CFR Cluj, pentru care a jucat trei partide în Superligă şi una în Cupa României.

Au venit doi anonimi: Thagi și Rocha

CFR Cluj a anunţat, de asemenea, transferurile fundaşilor laterali Armend Thaqi şi Simao Rocha.

Fundaşul dreapta, Armend Thaqi, originar din Kosovo, a evoluat până acum în ţara sa natală. Un pasator decisiv desăvârşit, Thaqi vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta adversară a echipei ardelene din grupele Conference League, pentru care a bifat 172 de apariţii, dintre care 33 doar în competiţiile europene, semnând 15 goluri şi 36 de assist-uri! În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la reprezentativa Kosovo, pentru care a adunat cinci selecţii.

Tânărul portughez, Simao Rocha, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formaţia pentru care a jucat 24 de partide în sezonul recent încheiat. Apărătorul stânga a mai evoluat şi pentru Uniao Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide şi a marcat 4 goluri. CFR Cluj l-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Andrei Artean, de la Apollon Limassol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite