Dan Petrescu este şocat de ce se întâmplă în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se aştepta să înceapă război în Ucraina, subliniind că pacea este cel mai important lucru din lume.

"Sunt şocat, nu mă aşteptam ca în era noastră să mai înceapă un război. Nu am crezut până în ultimul moment. Nu e bine pentru nimeni, pentru toată Planeta. Sper să se termine cât mai repede, să fie pace, pacea e cea mai importantă, mai importantă decât fotbalul, decât orice altceva. Toată lumea e înfricoşată, speriată şi speră să se termine cât mai repede", a declarat Dan Petrescu.

El a vorbit şi despre meciul cu Sepsi OSK, de sâmbătă, de la ora 17.30.

"Sepsi joacă foarte bine, câştigă meciuri, acasă sunt foarte buni, probleme au doar în deplasare. Suntem conştienţi de greutatea meciului, va fi mai greu ca la meciul cu Rapid. Sper să fim mai constanţi în evoluţia noastră, cu Rapid am jucat prost 30 de minute, acum sper să jucăm doar 2-3 minute. Nu înţeleg cum de Sepsi nu e în play-off. Bergodi este un fost mare jucători şi un mare antrenor, îşi vede de treaba lui, nu se bagă în alte discuţii, am un mare respect pentru el", a subliniat, conform news.ro, antrenorul campioanei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite