Dan Petrescu, imagini şocante din Rusia: Cum se comporta pe margine din cauza arbitrilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, un antrenor coleric
Dan Petrescu, un antrenor coleric

În paralel cu lupta pasionantă pentru titlu în Liga I, în ultimele zile, a apărut şi un subiect secundar. Cel legat de modul în care antrenorul CFR-ului a început să se lege, inclusiv fără motiv, de prestaţiile „cavalerii fluierului“.

Dan Petrescu (54 de ani) şi-a început fulminant cariera de antrenor şi, la un moment dat, părea mai mult decât capabil de a-şi atinge visul, acela de a antrena în Premier League. Poate nu la o formaţie de talia Chelsea, acolo unde şi astăzi e foarte iubit pentru ce a făcut ca jucător, dar una mai mică, de mijlocul clasamentului.

După câteva experienţe europene însă, în Polonia şi apoi în Rusia, cu rezultate bune spre foarte bune, brusc, Dan Petrescu a pierdut legătura cu aceste ţări. Şi, de câte ori a părăsit România, a ajuns în Asia, în Qatar, China sau Emirate. Ultima experienţă europeană în afara Ligii I a avut-o în Turcia, anul trecut, la Kayserispor. A fost însă un mandat ratat, cu doar opt meciuri: 2 victorii, 3 remize, 3 înfrângeri.

Aşadar, apare o întrebare: De ce, brusc, s-a oprit ascensiunea antrenorului Dan Petrescu în fotbalul european? O posibilă explicaţie poate fi legată de comportamentul său de pe margine, în timpul meciurilor. Care i-a adus critici, inclusiv când era în Rusia, la Dinamo Moscova. Iar în Anglia, în Premier League, un asemenea comportament n-are ce căuta!

Astăzi, Dan Petrescu a ajuns să şocheze lumea, criticând arbitrajul, nu în glumă, ci la modul cel mai serios, după un amical al păcii, aşa cum Adevărul a arătat aici. Iar pe când era în Rusia, la Dinamo Moscova, un post de televiziune a realizat un material video despre comportamentul românului pe margine, în timpul partidelor. 

Imaginile, care pot fi văzute mai jos, n-au nevoie de comentarii:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite