Cupa Teleferic la schi alpin în Poiana Brașov: se reia un eveniment spectaculos după doi ani de pauză

0
Publicat:

După o întrerupere cauzată de pandemia COVID-19 și o alta cauzată de lipsa zăpezii, revine în calendarul competițional național ediția a VI-a a Cupei Teleferic.

Competiția de schi alpin revine la Poiana Brașov
Competiția de schi alpin revine la Poiana Brașov

În zile de 25 și 26 ianuarie pe Pârtia Lupului Superior cei mai buni schiori legitimați din România vin să lupte pentru podium în probele de Slalom și Slalom Uriaș. Teleferic Grand Hotel Poiana Brașov, dar și partenerii deveniți deja tradiționali (Mastercard, Husqvarna, BCR, Altex, Băneasa, Călimani, CEFIN TRUCKS, Stoica și Asociații, Omniasig și O’Fresh) pun la bătaie premii importante, astfel încât competiția să fie cât mai interesantă!

Categoriile de vârstă acceptate în concurs sunt HC, U14 și U16, iar premiile nu sunt de neglijat: 1.200 lei pentru ocupanții locurilor 1 atât la fete cât și la băieți, 1.000 de lei pentru locul 2 și 800 de lei pentru cei aflați pe poziția a 3-a la finalul fiecărei probe.

Alături de eveniment, pentru o cât mai bună organizare, se află Federația Română de Schi și Biatlon cu o echipă de profesioniști în domeniu și, de asemenea, cei de la Ana Teleferic, care administrează transportul pe cablu în Poiana Brașov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite