Cupa României: Au fost trase la sorţi optimile de finală. Pandurii Târgu Jiu - Dinamo, derby-ul acestei faze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo va întâlni din nou Pandurii Târgu Jiu, de această dată în Cupa României, după ce în campionat bucureştenii i-au învins cu 3-0 pe gorjeni FOTO Mediafax.
Dinamo va întâlni din nou Pandurii Târgu Jiu, de această dată în Cupa României, după ce în campionat bucureştenii i-au învins cu 3-0 pe gorjeni FOTO Mediafax.

Cele 16 echipe calificate în optimile Cupei României şi-au aflat adversarii din această fază a competiţiei. Derby-ul optimilor este Pandurii Târgu Jiu – Dinamo, o reeditare a meciului din etapa a X-a din campionat. Meciurile vor avea loc pe 30 şi 31 octombrie şi 1 noiembrie.

Rapid are o misiune uşoară, urmând să joace cu Delta Tulcea, echipă din liga secundă.
„Rapid are prima şansă la calificare, dar îi admir pe cei de la Delta Tulcea pentru ambiţia cu care evoluează”, a spus Constantin Zotta, preşedintele echipei din Grant. 

CFR Cluj are, de asemenea, o misiune relativ facilă, urmând să întâlnească divizionara secundă FC Botoşani, care a eliminat în „16-imi” pe FC Vaslui.

Un duel foarte interesant va fi cel dintre Concordia Chiajna şi Steaua. Această partidă reprezintă totodată un duel al celor doi tehnicieni, Ilie Stan, antrenorul Concordiei, care a pregătit Steaua sezonul trecut, şi Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, care a antrenat la Chiajna anul anterior.

"Nu cred că va fi un avantaj pentru Steaua faptul că Laurenţiu Reghecampf cunoaşte Chiajna, la fel cum nici pentru Chiajna nu este un avantaj faptul că Ilie Stan cunoaşte Steaua. E un meci oarecare, pe care sper ca Steaua să-l câştige. Cupa României e un trofeu, ar fi păcat să-l neglijăm", a spus Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, imediat după tragerea la sorţi.

Iată programul complet al optimilor Cupei României:

Delta Tulcea – Rapid Bucureşti
CF Brăila – Oţelul Galaţi
CFR Cluj Napoca – FC Botoşani
Concordia Chiajna – Steaua Bucureşti
Pandurii Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti
Astra Ploieşti – CS Turnu Severin
FC Braşov – Petrolul Ploieşti
Ceahlăul Piatra-Neamţ – Gaz Metan Mediaş

* echipele gazdă vor fi organizatoarele meciurilor din optimi, care se vor disputa într-o singură manşă pe 30,31 octombrie şi 1 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite