Cum schimbă condamnarea lui Becali echipa: Steaua joacă ultimul meci marţi şi sărbătorirea titlului 24 devine incertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua, campioana sezonului 2012/2013 FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Steaua, campioana sezonului 2012/2013 FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Campioană din punct de vedere matematic cu cinci etape înainte de finalul campionatului, Steaua va disputa ultimul meci din sezonul actual marţi, 28 mai, contra lui FC Braşov şi în acest moment sărbătorirea titlului cu numărul 24 devine incertă.

Meciul cu FC Braşov are o însemnătate deosebită pentru Steaua, întrucât la finalul acestei ultime etape a sezonului, roş-albaştrii vor primi medaliile de campioni. Partida se va juca pe Arena Naţională, începând cu ora 20.30, iar Steaua a distribuit deja biletele disponibile, astfel încât se aşteaptă ca stadionul să fie plin.

Totuşi, planurile roş-albaştrilor ar putea fi modificate de condamnarea lui Gigi Becali, care a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare. Steliştii anunţaseră iniţial o paradă cu un autocar deschis prin capitală, lucru pentru care deţineau o autorizaţie de la Primăria Capitalei, notează DigiSport. În această situaţie, planurile devin incerte şi spectacolul pirotehnic de pe Arena Naţională prin care se plănuia sărbătorirea titlului 24 a fost interzit de Jandarmerie.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un fotbalist plecat de la Steaua cu scandal îl compătimeşte pe Gigi Becali pentru sentinţa primită

Ascensiunea şi decăderea lui Gigi Becali: de la bişniţă cu blugi la Parlamentul European, iar apoi în celulă

VIDEO Presa, câinele de pază al porţii lui Gigi Becali. Reportaj în spatele camerelor de luat vederi

Dedicaţie pentru Gigi Becali de pe patul spitalului: un jucător al Stelei i-a transmis un mesaj patronului imediat ce a ieşit de la operaţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite