Cum l-au recuperat pe Traore: „Lasă femeile!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin golul său decisiv împotriva „câinilor”, Lacina Traore (19 ani) a redevenit eroul Clujului. Reuşita ivorianului a venit după o perioadă în care acesta îşi pierduse strălucirea, dar şi locul în primul „11”.

Cine l-a recuperat? Italianul Andrea Mandorlini. Devenit vedetă peste noapte, Traore a acceptat provocările unui oraş mare şi a lăsat pentru un timp fotbalul pe planul secund. Jocurile bune reuşite în campionat, dar şi în Liga Europa, au atras atenţia marilor cluburi europene.

Paradoxal, acest lucru a avut un efect negativ asupra ivorianului. Sesizând că elevul său nu mai este concentrat la antrenamente şi că învârteşte femeile pe degete la cluburile de fiţe, antrenorul CFR-ului a demarat misiunea „Salvaţi-l pe Traore!". Prima soluţie? Discuţiile între patru ochi cu jucătorul după fiecare şedinţă de pregătire.

„Trezeşte-te! Eşti cu capul în nori. Nu mai citi atâtea ziare, lasă femeile până începe vacanţa şi concentrează-te asupra fotbalului. Eşti tânăr, ai un viitor frumos în faţă, dar ca să pleci la o echipă mai mare, mai întâi, trebuie să-ţi faci treaba la CFR", i-a transmis Mandorlini atacantului său.

Mesajul a fost recepţionat de Traore, care a înscris miercuri seară după şapte partide fără gol, reuşita sa trimiţând CFR Cluj în finala Cupei României.

Doar trei goluri primite în trei ani în Cupă!

CFR Cluj a ajuns la a treia finală consecutivă în Cupa României. În cele 14 partide disputate în ultimele trei ediţii, ardelenii au încasat doar trei goluri! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite