Cum comentează Jürgen Klopp transferul lui Robert Lewandowski la rivala Bayern München

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Borussia Dortmund a primit o „lovitură“ grea din partea lui Bayern München, după ce bavarezii şi-au asigurat serviciile lui Robert Lewandowski, considerat unul dintre cei mai buni atacanţi ai momentului.

Campioana din Bundesliga nu s-a limitat doar la transferul lui Mario Götze, fotbalist pe care l-a achiziţionat în aprilie tot de la Borussia Dortmund, astfel încât acum l-a „furat“ şi pe Robert Lewandowski. Tehnicianul grupării galben-negre a comentat pierderea vârfului care a contribuit decisiv la câştigarea titlului de către Borussia în 2011.

„Echipa noastră este mai mare decât orice jucător. Important e să ai viitorul bine plănuit. Nu trebuie să facem nimic în plus, totul este în regulă. Ştiam de mult timp că Robert va juca pentru un alt club din această vară, iar acum este totul oficial. Chiar şi în acest context nimic nu se schimbă pentru noi. Nu o dată pe parcursul primei părţi a sezonului am avut impresia că nu este concentrat 100%“, a declarat Klopp.

Lewandowski a încercat să-şi menajeze imaginea în faţa suporterilor lui Dortmund, pe care îi va mai avea aproape până în vara acestui an, când îi expiră contractul şi va pleca la Bayern, pentru care va evolua până în 2019. Astfel, atacantul le-a transmis un mesaj fanilor: „Cu o jumătate de an rămasă, mai sunt o mulţime de goluri pe care să le celebrăm împreună. Sper să mă susţineţi, chiar dacă unii dintre voi nu sunt de acord cu decizia mea. Eu, unul, voi da totul pentru Borussia“.

Cifrele lui Robert Lewandowski la Borussia Dortmund

165 de partide jucate;

91 de goluri înscrise;

38 de pase decisive;

39.000.000€ este valoarea estimată de transfermarkt.co.uk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite