Cum arată radiografia fracturii lui Koljic şi cât timp va fi indisponibil. Ce a declarat jucătorul care l-a accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Koljic (stanga) in timpul unui meci jucat pentru nationala Bosniei
Koljic (stanga) in timpul unui meci jucat pentru nationala Bosniei

În minutul 35 al meciului Universtitatea Criova - Poli Iaşi, din etapa a 6-a a Ligii 1 la fotbal, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault al lui Mihalache.

Ţipetele de durere ale atacantului oltenilor au indicat faptul că este vorba de o accidentare foarte gravă, dar diagnosticul exact a venit după realizarea radiografiilor. 

Într-o intervenţie la Digisport, care a publicat si radiografia fotbalistului, preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a explicat exact ce presupune fractura suferită de Koljic si a estimat ca revenirea acestuia pe gazon va avea loc, în cel mai bun caz, abia peste 6 luni.

”La pauză, am plecat imediat la Urgenţă. Am vorbit cu un prieten, care e doctor ortoped, este fractură de peroneu cu deplasare şi e intrat puţin şi în gleznă! Probabil că va trebui un şurub. Prietenul meu ortoped a văzut radiografiile, a vorbit cu doctorul care era la Urgenţă. Operaţia e obligatorie, aşa că va reveni undeva peste 6-8 luni. Nu ştiu unde se va face intervenţia chirurgicală. Fiind atâtea milioane în joc, cred că ar trebui în străinătate, dar nu ştiu cât de rapid trebuie făcută intervenţia. Am fost sigur că s-a întâmplat ceva foarte grav, pentru că am auzit cum a trosnit. E ca şi cum rupi o surcea ca să o pui la grătar sau când calci pe ea. Exact aşa s-a auzit”, a spus Sorin Cârţu.

fractura koljic

Mihalache şi-a cerut scuze 

Fundaşul central al lui Poli Iaşi care a cauzat accidentarea, Ovidiu Mihalache, a venit foarte afectat la interviurile de la finalul meciului şi a declarat că regretă enorm cele petrecute.

"Îmi pare rău! Am 35 de ani şi în viaţa vieţii mele nu am lovit pe nimeni şi am luat doar două roşii în toată cariera. Ştiu cum e să fii accidentat. Îmi pare foarte rău, nu am vrut asta. Un fotbalist din asta trăieşte. I-am luat pâinea... Îmi pare foarte rău, îmi cer scuze în faţa lui, familiei lui. Nu am cuvinte. Scuzele mele sunt în van acum, nu ştiu ce să fac acum. După ce am luat roşu nici nu m-am mai uitat la meci. Îmi pare rău de Koljic, eu puteam să iau 10-15 roşii, sănătatea este mai importantă", a declarat Mihalache, la Digisport

Citeşte şi 
 

VIDEO Momente horror în Bănie! A şasea victorie a Craiovei în Liga 1, umbrită de o accidentare înfiorătoare a lui Koljic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite