Cum a fost tratat Gâlcă de jucătorii Stelei: unul dintre fotbaliştii din sezonul trecut a admis că şi-a „trădat“ antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Gigi Becali a câştigat toate trofeele pe plan intern, în stagiunea trecută, iar performanţa atinsă e cu atât mai importantă cu cât nu toţi cei din lot au pus osul la treabă.

Surprinzător, printre cei care au cam abandonat echipa s-a numărat şi Iasmin Latovlevici, cel care, cândva, a fost printre cei mai apreciaţi oameni ai roş-albaştrilor, făcând meciuri memorabile.

În campionatul trecut însă, el a bifat doar 12 prezenţe la Steaua şi a dezamăgit şi în puţinele apariţii pe care le-a avut pe teren. Tocmai de aceea, antrenorul Costel Gâlcă şi-a pierdut încrederea în el, iar la finalul sezonului, „Lato“ a semnat cu Genclerbirligi din postura de jucător liber.

Acum când a ajuns în Turcia, fundaşul de 29 de ani a rememorat pentru Digi Sport momentele cheie care au deteriorat relaţia sa cu Gâlcă.

Ce a spus?

„După meciul cu ASA Târgu Mureş, chiar l-am simţit dezamăgit pe Gâlcă. Aveam dureri mari la tendon, la RMN n-a ieşit nimic şi nu ştia nici el ce să creadă, mai ales că era a doua oară. De atunci a apărut o oarecare dezamăgire. A jucat şi Filip bine şi trebuia să-mi aştept rândul“, a declarat Latovlevici.

El s-a referit şi la primul episod în care l-a dezamăgit pe antrenorul său.

„La Sofia, cu Ludogorets, pe final am simţit ceva, mă durea piciorul. Mi-aduc aminte că era Pârvulescu la încâlzire şi l-am rugat pe el să le spună celor de pe bancă de situaţia mea. Costel Gâlcă m-a întrebat dacă mai pot, eu i-am făcut semn din mână că aşa şi aşa, apoi cei de pe margine au pus presiune şi am zis să mă schimbe. Poate dacă rămâneam eu la acel aşa şi aşa, eram şi încălzit...Poate dacă nu ieşeam era mai bine. Acela a fost primul moment, iar al doilea, cum am spus, la Târgu Mureş cu acele dureri“, a adăugat „Lato“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite