CTP râde de contestatarii lui Halep: Cum i-a catalogat pe cei care o atacă pe Simona pentru finala de la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a avut mereu o ironie fină la adresa celor care s-au specializat peste noapte în tenis şi o atacă, sistematic, pe Simona Halep.

Reputatul jurnalist a oferit, la un moment dat, şi o replică memorabilă în încercarea de a explica de ce Halep e jignită în mediul online.

După cum „Adevărul“ a scris aici, Cristian Tudor Popescu a dat vina pentru această situaţie pe „ zăcămintele de prostie uriaşe din această ţară“. Acum, după ce Simona a fost criticată, din nou, pentru înfrângerea cu Wozniacki, CTP a ţinut să le dea peste nas contestatarilor.

Ce a spus?

„I-am auzit pe mulţi dintre halepiştii şi tenisiştii de ultimă oră spunând: <<Hai, domne, n-a fost în stare să câştige la 4-3 în decisiv şi având şi serviciul. Nu e în stare, uite, a ratat din nou!>>. Nu e adevărat! Habar n-au! Simona, la 4-3 şi serviciul pentru ea în decisiv, a terminat orice strop de benzină. Şi fizic, şi psihic era golită complet. Deci problema nu e cât e scorul, ci dacă mai poţi“, a spus Cristian Tudor Popescu în cadrul emisiunii „La fileu cu CTP“.

CITEŞTE ŞI:

*Halep, dezavantajată din cauza naţionalităţii: „Plăteşte preţul fiindcă e din România! Contează şi aspectul fizic“

*Halep a ajuns pe mâna unui incompetent: Simona şi-a angajat un manager de comunicare, care nu ştie să se comunice

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri