CTP l-a descris superb pe Nadal: Postare virală după finala de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP

Cristian Tudor Popescu, un împătimit al tenisului, a fost încântat de ceea ce a văzut, duminică, în finala de la Australian Open, una istorică.

Cristian Tudor Popescu a savurat din plin meciul de aproape 5 ore şi jumătate, care l-a propulsat pe Rafael Nadal (Spania, 35 de ani, 5 ATP) în istoria sportului-alb, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Într-o postare viralizată pe Facebook, reputatul comentator s-a folosit de termenul de „GHOAT“, în loc de tradiţionalul „GOAT“ (n.r. - Greatest Of All Time), pentru a descrie modul fabulos în care Rafa a câştigat cu inimă, un meci aparent pierdut.

Ce a scris Cristian Tudor Popescu?

Nadal – GHOAT!

Nadal este Inima Tenisului din toate timpurile! Cu ochii adâncindu-i-se în orbite şi oasele scoase prin obraji de efortul suprauman, Rafael l-a învins, după 5 ore de încleştare de nedescris,  pe jucătorul numărul 1 al lumii în acest moment, Daniil Medvedev! Am trăit una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii mele în tenis, umbrită de agresivitatea mitocană a publicului împotriva lui Daniil, asta afectându-l şi pe Nadal...

Rod Laver îi face poză cu telefonul lui Rafael Nadal, GHOAT, Greatest Heart Of All Time!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite