CTP, impresionat de jocul Gabrielei Ruse de la Dubai: „A călcat în picioare frica de înfrângere şi frica de victorie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Cristian Tudor Popescu, gazetar şi scriitor a remarcat evoluţia Gabrielei Ruse la Dubai şi tăria ei psihică. „Gabi Ruse a călcat în picioare frica de înfrângere şi frica de victorie”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook. De asemenea, gazetarul a recunoscut că este curios de cum va decurge meciul dintre Ruse şi Halep.

„Gabi Ruse a călcat în picioare frica de înfrângere şi frica de victorie.

Să revii de la 1-4 în setul decisiv, e al naibii de greu. Ce te ajută însă e sentimentul că nu mai ai ce pierde, se topeşte frica de înfrângere, aşa că rişti, dai drumul la lovituri şi poate intră. Gabrielei Ruse i-a reuşit asta. A răzbit până la 4-4. Ce urmează însă la acest scor, mai ales când o ai în faţă pe Paula Badosa, nr. 5 WTA, e şi mai greu.

Pentru că acum ai ce pierde. Eşti aproape de cel mai mare succes din carieră şi apare, perfidă, paralizantă, frica de victorie. Doamne, aş putea s-o bat pe Badosa!

Gabriela a depăşit acest moment cu o atitudine cum n-am mai văzut-o până acum. Fără pic de crispare, cu mână rece, cu un „tupeu” de parcă ea era 5 mondial şi Paula 50 şi ceva, a luat iniţiativa în toate cele 5 puncte ale ultimului ghem, încheind cu un forehand devastator! Badosa pur şi simplu n-a avut ce face...

Dacă Gabi îşi menţine această condiţie psihică şi în faţa următoarei campioane pe care o va întâlni la Dubai, nimeni alta decât Simona Halep, o să avem ce vedea", a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Simona Halep şi Gabriela Ruse s-au mai întâlnit de două ori până în prezent în circuitul WTA şi de fiecare dată s-a impus fostul lider WTA: 6-1, 6-2, la Transylvania Open, în primul tur, în octombrie 2021, şi 6-2, 6-1, la Melbourne, în optimi, în ianuarie 2022, potrivit Digisport.ro. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite