CTP, fără milă după mesajul pe care Halep l-a aprobat: „O aberaţie! Atitudinea lui Hodor e de tipul Dăncilă - Dragnea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a fost şocat de ce a putut scrie pe Instagram Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep.

Cosmin Hodor a vrut să fie patriot după meciul Halep - Andreescu de la WTA Finals 2019, însă a dat-o complet în bară şi, la ce a ieşit, a primit o lecţie dură pe care nu o va uita prea curând.

Pe pagina lui Hodor de Instagram, „uraganul“ reacţiilor furibunde ale românilor se vede cel mai bine după cum „Adevărul“ a scris aici.

În mijlocul comentariilor, se poate vedea cum oamenii sunt extrem de deranjaţi că tocmai Simona Halep a avut o reacţie de aprobare la cele scrise de Hodor, după cum „Adevărul“ a remarcat aici.

Într-o intervenţie dură la Digi 24, Cristian Tudor Popescu l-a pus la zid pe managerul lui Halep, fiind şocat de a putut scrie acesta pe Instagram.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

   *Ce spune domnul Hodor e o aberaţie. Părinţii Biancăi Andreescu au libertate să hotărască unde vor să-şi crească fiica şi pentru cine să joace tenis. Bianca acum e majoră, hotărăşte singură ce ţară vrea să reprezinte.

*Atitudinea domnului Hodor e de tipul Dăncilă-Dragnea: să rămână aici, în ţară. Ca să facă ce, aici în ţară? Păi spun eu: nimic. Un jucător de tenis care rămâne în România nu face nimic. Cei care au realizat ceva – Andrei Pavel, Horia Tecău, Simona Halep - au făcut lucrurile astea pe nişte căi paralele cu România, că nu i-a lansat pe ei federaţia lui Cosac şi acum a lui Ţiriac, cu nenumărate procese, cu toţi care se dau în judecată unii pe alţii şi aşa mai departe.

"Ce să facă în România, unde gimnastica feminină românească, care a dominat mapamondul decenii, acum nu e în stare a doua oară să se califice la Olimpiadă? Unde îi cheamă, la ce condiţii de voinţă politică în materie de sport cheamă domnul Hodor sportivi români aflaţi afară să se întoarcă în România? Este o zicere de-a dreptul politicianistă, aproape aş zice de campanie a domnului Hodor. Dacă tăcea, filosof rămânea.

CITEŞTE ŞI:

Managerul lui Halep, speriat de reacţiile românilor: Cosmin Hodor a făcut un pas înapoi printr-o postare pe Facebook

Text devastator: „Brandul Halep e unul în paragină! Un agramat face praf imaginea Simonei“

Managerul lui Halep nu ştie nimic despre tenis: Dovada că postarea lui Cosmin Hodor a fost o gafă de proporţii

OPINIE Cine scuipă coji de seminţe în trofeul de la Wimbledon

Reacţia Simonei Halep după postarea scandaloasă a managerului ei de comunicare pe Instagram

Managerul lui Halep, trimis la reeducare: Reacţii acide după postarea lui Cosmin Hodor de pe Instagram

Halep, obligată să lucreze cu un incompetent: Cine e Cosmin Hodor, omul care îi atacă pe românii plecaţi din ţară

Managerul lui Halep, postare groaznică: Atac urât la Bianca Andreescu şi la toţi românii care au plecat din ţară!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite