CTP, după eliminarea Simonei de la Shenzhen: „Nu are ce să îşi reproşeze!” Ce previziuni face despre sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a disecat la Digisport eşecul Simonei Halep din meciul cu Pliskova, în ultima etapă a Grupei violet de la Turneul Camioanelor

”Meciul l-a câştigat Pliskova, nu l-a pierdut Simona. Acest meci a fost decis de serviciu. Simona a servit mai slab decât Pliskova, şi a pierdut multe puncte, în special pe serviciul doi. Simona a pierdut acest meci din punct de vedere fizic, dar psihic nu l-a pierdut. Dacă ar fi câştigat acest meci, Simona, atunci ar fi fost victoria dublului mixt Halep - Cahill. A avut nişte intervenţii pe care le-aş compara cu nişte injecţii, în special prima. În setul trei a fost vorba de un deficit de energie fizică, nu psihică. Simona a luptat până la ultima minge, din punct de vedere psihic. Însă se vede că nu este la parametri ei. Uităm faptul că ea vine după o întrerupere considerabilă. Simona nu are ce să-şi reproşeze”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalstul a vorbit şi despre modul în care sfaturile antrenorului Darren Cahill au fost puse în practică de Simona Halep la Turneul Campioanelor şi este optimist în privinţa anului următor. ”Mi-a plăcut cum a jucat Simona la acest turneu. De la anul o să fie cu totul altceva. Eu am mare încredere acum că a venit Darren. Cred că la începutul anului viitor vom avea o Simona ca acum doi ani, când a făcut finala la Australian Open şi a câştigat Roland Garros”, a încheiat CTP întervenţia de la Digi Sport.

Simona Halep a fost eliminată din competiţiei după ce a fost învinsă, 6-0, 2-6, 6-4, de jucătoarea din Cehia. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite