CTP, după declaraţiile revoltătoare ale lui Pancu: Mă cuprinde dorinţa să emigrez undeva, poate în Congo

0
0
ctp

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie dură după ce fostul fotbalist Daniel Pancu a făcut unele declaraţii revoltătoare la adresa femeilor şi l-a elogiat pe liderul cecen Ramzan Kadîrov, aliat al lui Putin în războiul din Ucraina. „Mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viaţă, dorinţa să emigrez undeva, poate în Congo.”, a scris ziaristul într-un editorial pentru GSP.

«Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs» .

Aşa arată secreţia cutiei craniene a lui Daniel Pancu, fost fotbalist în Cecenia, admirator al lui Ramzan Kadîrov. Înţeleg, cu toate că e înfricoşător de greu să mai gândeşti când auzi asemenea cuvinte, că lui Pancu îi lipsea acest drept şi această libertate strămoşeşti ale omului, de a omorî femei când are chef.”, a comentat CTP pe site-ul GSP.

Gazetarul condamnă declaraţiile fostului fotbalist. „Creatura Pancu este român şi stă pe aici. N-aş pleca din România chiar dacă vin trupele ruseşti şi măcelarii lui Kadîrov peste noi, dar la gândul că aparţin aceluiaşi popor şi trăiesc în aceeaşi ţară cu Pancu – şi câţi alţii ca el? – mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viaţă, dorinţa să emigrez undeva, poate în Congo.”, mai scrie CTP.

Daniel Pancu a declarat într-un interviu pentru Fanatik că, dintre toţi oamenii puternici pe care i-a întâlnit în viaţa sa, Ramzan Kadîrov l-a impresionat cel mai mult.

"Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov", a subliniat Pancu, precizând că vorbeşte despre el, "ca om".

Întrebat ce l-a şocat în Cecenia şi dacă avem ceva de învăţat de la ei, Daniel Pancu a răspuns: "Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă! Nu putem să mai fim niciodată ca ei".

Sâmbătă, casa de pariuri Superbet a anunţat că renunţă la parteneriatul cu Daniel Pancu din pricina acestor declaraţii.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri