CSU Craiova este lider în Liga I sub comanda cuplului Cârţu - Săndoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cârţu şi Săndoi formează un cuplu imbatabil
Cârţu şi Săndoi formează un cuplu imbatabil

Cu Sorin Cârţu şi Emil Săndoi pe banca tehnică şi cu Felix Grigore - manager general, Universitatea  a ajuns spaima echipelor gazdă: 2-0 la Cluj, 3-2 la Braşov, un 1-1 la Dinamo, 3-1 la Iaşi.

O medie de 2,25 de goluri pe meci marcate în deplasare şi de doar unul primit. „Ştiinţa continuă traseul ascendant pe care am ni l-am propus. Universitatea este echipa momentului în Liga I, urcând de pe ultimul loc până pe 6 în doar 8 meciuri. Am devenit cei mai nedoriţi musafiri pentru echipele gazdă. CFR-ul tremură deja la gândul că venim să jucăm la Cluj“,  a spus managerul general al CSU,  Felix Grigore.
Oltenii au urcat în ultimele 8 etape, în care au fost neînvinşi, de pe locul 18 pînă pe 6. Mai mult, echipa este lider în Liga 1 sub comanda cuplului de tehnicieni, cu 20 puncte luate din 24 posibile.  Doar Dinamo şi Concordia au scăpat neînvinse de către cei din Bănie, în rest Oţelul, U Cluj, ASA, FC Braşov, FC Botoşani şi CSMS Iaşi au pierdut, rînd pe rînd, în faţa oltenilor.
Cuplul Cârţu - Săndoi este imbatabil şi-n meciurile de verificare de cînd au preluat Universitatea, învingând în acest timp de 5 ori. Pe OFK Belgrad au bătut-o cu 2-1, pe Podari cu 3-2, pe Pandurii cu 3-0, pe Vişina Nouă cu 5-0 şi pe Ştiinţa Turceni tot cu 5-0!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite