CSM, meci uriaş, astăzi, cu noul antrenor: Ce a declarat omul care a fost adus pentru a scoate campioana din vrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti, o echipă stelară în care joacă şi Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, a pierdut ultimele două meciuri disputate.

Magnus Johansson a devenit victima crizei care a lovit campioana României la handbal feminin, iar oficialii echipei s-au mişcat repede şi l-au angajat pe sârbul Dragan Djukici.

Acesta a făcut deplasarea alături de CSM în Danemarca, acolo unde, astăzi (ora 19.15, Digi Sport, Telekom Sport), bucureştencele vor întâlni Kristiansand în a treia etapă din grupele Ligii Campionilor. Djukici va avea misiunea de a salva situaţia, în condiţiile în care CSM se află doar pe locul 3 în campionat, iar în Ligă a căzut pe 2. Potrivit Telekom Sport, noul tehnician e optimist, însă a subliniat că ieşirea din criză necesită timp.

Ce a declarat Dragan Djukici?

*E un moment complicat. Să nu-i spunem dificil, ci complicat. Asta e situaţia acum şi vrem să o schimbăm. De regulă, când vorbim despre această mentalitate balcanică ne gândim la ceva rău. Eu vin cu aceeaşi energie şi cu aceleaşi emoţii pe care le au şi oamenii de aici. Nu cred că vom avea o probolemă cu asta.

*Nu putem schimba nimic din trecut, trebuie să schimbăm ceva pentru viitor, iar trecutul rămâne de analizat. Vom încerca, dar sincer, nu prea avem timp. Suntem deja pe drum, iar eu am ajuns noaptea trecută (n.r. - miercuri seară). Voi încerca să schimb ceva, dar asta îmi va lua timp.

*Pentru mine echipa e pe primul loc şi asta vreau să schimb, echipa să fie prioritară. E plăcut să lucrezi cu jucătoare bune, pentru că te înţeleg imediat. Cu profesioniştii e foarte uşor să lucrezi, nu e deloc complicat.

*Ca antrenor, trebuie să ai tot timpul bagajele pregătite, aceasta e viaţa de antrenor. Din păcate, aşa stau lucrurile şi nu putem schimba asta. Ca antrenor, trebuie să fii pregătit să pleci în momentul în care ceva nu merge cum ar trebui.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite