Cristiano Ronaldo va ajunge pe mâna unui român: Cu cine va lucra la noua sa echipă

0
0

După ce va ajunge la Riad, urmând să semneze contractul colosal cu Al-Nassr, Ronaldo se va pregăti sub comanda francezului Rudi Garcia (58 de ani), fost antrenor la Lyon, Marseille sau AS Roma. Obligatoriu, noua echipă a lui Ronaldo va ținti câștigarea campionatului, mai ales că acum, după opt etape, Al-Nassr e pe 2 cu 19 puncte. Lider e Al-Shabab Riad cu 22 de puncte.

Cristiano Ronaldo va ajunge la al 5-lea club din cariera sa, la seniori. FOTO: Facebook
Cristiano Ronaldo va ajunge la al 5-lea club din cariera sa, la seniori. FOTO: Facebook

De-a lungul anilor, la Al-Nassr au activat mai mulți români. Regretatul Ilie Balaci (1996-1997) și Mircea Rednic (2004) se regăsesc pe lista antrenorilor care au fost la această grupare. Pe când Al-Nassr a fost pregătită de Walter Zenga (2010), la acest club au fost aduși și doi jucători români: Răzvan Cociș și Ovidiu Petre. Amândoi însă au făcut mai mult tușa. Și pe vremea lui Rednic, acesta a întărit lotul prin aducerea unui român, Adrian Neaga. Degeaba însă! „Puriul“ a fost demis după un mandat cu multe rezultate slabe.

Potrivit paginii de Wikipedia a clubului Al-Nassr Riad, la această grupare activează, inclusiv acum, un român. Vorbim despre maseurul Alexander Vlad, care face parte din stafful antrenorului Rudi Garcia.

În ultimii ani, Al-Nassr a câștigat titlul (2018-2019) și Supercupa Arabiei Saudite (2020). E clar însă că, după sosirea lui Ronaldo, obiectivul principal va fi cucerirea Ligii Campionilor Asiei. În această competiție, formația din Riad are un loc 2, obținut în 1995.

Mondialul din Qatar, fazele eliminatorii

Optimi

Olanda – SUA 3-1

Argentina – Australia 2-1

Franța – Polonia 3-1

Anglia – Senegal 3-0

Japonia – Croația 1-1 (1-3 după loviturile de departajare)

Brazilia – Coreea de Sud 4-1

Maroc – Spania

Astăzi, ora 17.00, TVR 1

Portugalia – Elveția

Astăzi, ora 21.00, TVR 1

Sferturi

Olanda – Argentina (9 decembrie)

Anglia – Franța (10 decembrie)

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite