Cristiano Ronaldo a încercat să îl păcălească pe Radu Petrescu, apoi i-a râs în față arbitrului român

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo a încercat să îl păcălească pe centralul român Radu Petrescu în timpul partidei dintre Luxemburg și Portugalia. Arbitrul român nu s-a lăsat păcălit și i-a arătat cartonașul galben starului portughez. Ronaldo i-a râs în față, ironic, arbitrului după ce acesta a luat decizia de a-l sancționa.

Foto gsp.ro
Foto gsp.ro

Arbitrul Radu Petrescu a condus partida dintre Luxemburg și Portugalia. Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției marcând de două ori în prima repriză. În partea secundă, portughezul a încercat să obțină o lovitură liberă. El a întins piciorul spre adversar după care a căzut lângă Chanot, dar faza nu l-a impresionat pe centralul român care a fost atent ți l-a sancționat pentru simulare. 

Foto gsp.ro
Foto gsp.ro

Decizia nu i-a căzut bine fotbalistului portughez care a protestat în timo ce a afișat un zâmbet ironic atunci când Radu Petrescu își nota avertismentul. După încă 7 minute de joc, Cristiano Ronaldo a fost înlocuit cu Goncalo Ramos, potrivit gsp.ro

Partida dintre Luxemburg și Portugalia s-a încheiat cu scorul de 6-0 în favoarea portughezilor care au maximum de puncte după primele două partide disputate în preliminariile Euro 2024. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite