Cristian Chivu, pas uriaş în cariera de antrenor! Înţelegerea semnată cu Inter Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:
chivu

Clubul Internazionale Milano a anunţat, joi, că fostul internaţional Cristian Chivu a fost numit la conducerea tehnică a echipei de tineret U19 - Primavera a grupării milaneze.

Clubul Inter îi urează lui Cristian mult succes în noua etapă a carierei sale de antrenor! Fostul fundaş Nerazzurri va prelua conducerea echipei noastre U19, după ce a lucrat anterior cu echipele U14, U17 şi U18. ”, se arată pe site-ul inter.it.

Postul românului a fost ocupat anterior de italianul Armando Madonna (57 de ani).

Chivu a început în 2018 să pregătească echipa under 14 a clubului Inter, după care au urmat promovări succesive, pentru ca în sezonul 2020/2021 să ajungă până în semifinalele campionatului naţional cu echipa under 18.

Fotbalistul român, acum în vârstă de 40 de ani, a evoluat în 168 de meciuri de-a lungul a 7 sezoane pentru gruparea italiană, împreună cu care a câştigat 3 trofee de campion, o Cupă a Italiei şi Liga Campionilor. Chivu a jucat 75 de meciuri în tricoul echipei naţonale, pentru care a înscris 3 goluri, şi a participat cu aceasta la două turnee finale ale CE (2000 şi 2008)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite