Cristi Tănase, „reinventat” de Victor Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins cu scorul de 1-0 formaţia Viktoria Plzen, locul cinci în ediţia trecută a campionatului ceh, într-un meci amical disputat în cadrul cantonamentului din Austria. Golul echipei din Ghencea a fost marcat de Bogdan Stancu în minutul 72.

Deşi roş-albaştrii nu au primit gol, jocul a scos în evidenţă carenţele grave din apărare, acolo unde cuplul de fundaşu centrali Abrudan – Gardoş s-a întrecut în erori. Antrenorul Victor Piţurcă a avut şi motive de satisfacţie observând evoluţia bună a mijlocaşului Cristi Tănase.

După un sezon foarte slab în care s-a remarcat mai mult prin scandaluri decât pe teren, Tănase a arătat poftă de joc şi multă ambiţie. Piteşteanul a impresionat prin tehnica sa şi a fost cel mai bun jucător al Stelei în amicalul de aseară. Mijlocaşul Mihai Răduţ i-a dat emoţii lui Piţurcă în minutul 66, când a ieşit de pe teren accidentat la coapsa stângă.

Nicoliţă vrea revanşa cu Real Madrid
Bănel Nicoliţă, noul căpitan al Stelei, spune că echipa se prezintă din ce în ce mai bine: „Mă bucur că am câştigat, contează şi aceste meciuri, chiar dacă sunt doar amicale. Suntem pe drumul cel bun, se vede acest lucru. Eu sunt mai motivat ca oricând, mai ales că port şi banderola. Şi colegii mei sunt determinaţi, ne batem pentru titlu!”.

Mijlocaşul vrea să răzbune în meciul amical cu Real Madrid (22 august), autogolul marcat în partida cu „galacticii” de acum patru ani, în Liga Campionilor: „Dacă vom juca împotriva lui Real Madrid, va fi o revanşă personală pentru mine”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite