Cristi Bud: „Voi marca 15 goluri pentru CFR Cluj!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Cristian Bud, transferat de CFR Cluj de la Gaz Metan Mediaş, spune că nu a acceptat oferta pentru a fi rezervă şi îi promite patronului că va fi un atacant prolific. „Eu cred că mă voi adapta foarte repede.

Pot fi atacantul pe care a spus domnul Paszkany că şi-l doreşte şi anume unul care înscrie 10-15 goluri pe sezon. Nu vreau să fiu rezervă, să zică toată lumea că am fost un foc de paie şi m-am stins sau că CFR a luat ţeapă cu mine. Vreau să răsplătesc încrederea conducerii prin evoluţiile mele", a spus atacantul clujenilor.

Cristi Bud a fost transferat de la Mediaş în schimbul sumei de 750.000 de euro. „Sunt destul de mulţi bani, ţinând cont de vremurile în care trăim. Pot să spun că am emoţii, deoarece aici sunt fotbalişti mai buni, alt nivel şi alte obiective.

Aştept să încep antrenamentele, sunt foarte nerăbdător", spune Bud, care are un singur regret: „Îmi pare rău că nu mai continuăm în cupele europene, pentru că acum aveam şi eu şansa de a juca în Europa. Oricum, sper să luăm eventul şi la vară să vină şi şansa mea".

În vacanţă cu un dinamovist

Bud şi-a petrecut vacanţa de iarnă într-o staţiune din Slovacia. „Am fost cu nişte prieteni, printre care şi Laurenţiu Rus, de la Dinamo. Am evitat să schiez, pentru că mi-a fost frică de o accidentare, dar am alergat, să nu ies din formă", spune atacantul. „Începutul returului e foarte important, putem să luăm o opţiune serioasă pentru titlu", consideră atacantul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite