Craiova: Stadionul din Severin a fost omologat şi poate primi pe Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Gherghe le arată federalilor, dotările stadionului
Primarul Gherghe le arată federalilor, dotările stadionului

O delegaţie din cadrul FRF a inspectat astăzi stadionul „Municipal“ din Severin, în vederea omologării pentru meciurile de Liga I, federalii fiind mulţumiţi de ceea ce au văzut.

Nu există niciun motiv serios pentru a nu omologa stadionul pentru Liga I. Mai trebuie montaţi doar turnicheţii, dar nu sunt în România cinci stadioane peste cel din Severin. Criteriile pentru partidele oficiale internaţionale însă sunt mult mai riguroase. Trebuie aeroport în preajmă, cel puţin două hoteluri de patru şi cinci stele, nocturnă la stadion, dar Severinul poate găzdui meciuri amicale ale reprezentativei de tineret sau juniori a României“, a precizat Viorel Duru, directorul Direcţiei de Licenţiere din cadrul FRF.

„Este impresionant ceea ce am văzut aici. Nu sunt multe echipe de Liga I să aibă o asemenea bază. Din punctul nostru de vedere, stadionul este omologat şi poate găzdui partide din primul eşalon“, a spus şi Sorin Satmari.

Am făcut tot posibilul pentru a le oferi mehedinţenilor meciuri de calitate. În Severin sunt mulţi iubitori ai Universităţii Craiova şi vom fi gazde ospitaliere“, a menţionat primarul Severinului, Constantin Gherghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite