Craiova: Iliev are „undă verde“ să joace cu Dinamo. Vezi ce spune Balakov despre Iliev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Iliev a înscris goluri importante pentru echipele la care a jucat
Valentin Iliev a înscris goluri importante pentru echipele la care a jucat

Fundaşul bulgar achiziţionat de Universitatea Craiova, Valentin Iliev, a primit cartea verde şi va fi legitimat la gruparea din Bănie, el urmând să debuteze chiar împotriva rivalilor de la Dinamo.

Iliev a fost folosit ca titular de Mark Wotte în apărare, alături de Valerică Găman, fiind deja apreciat de coechipieri.

Este o achiziţie foarte bună. L-am simţit de la primele antrenamente că este un jucător de clasă, ne-am întărit prin aducerea lui. Cred că se ridică la nivelul lui Dorel Stoica, însă Dorel era mai degrabă mijlocaş“, a spus, conform editie.ro, Florin Costea.

Acesta a fost completat de fratele său, Mihai: „Iliev este foarte bun, are un joc aerian impecabil, plasament şi intrări decise“.

La rândul său, Alex Piţurcă, fost jucător la ŢSKA Sofia, crede că Iliev poate ajuta Universitatea: „Este un jucător important în Bulgaria, are calităţi bune, o experienţă deosebită şi ne poate ajuta mult. Sunt convins că va arăta aceste lucruri şi în campionat şi va acoperi un post important, unde sufeream oarecum“.

Valentin Iliev va fi cel mai probabil titular în derbiul de duminică, alături de alţi trei jucători nou-veniţi la Universitatea: Bălace, Paunovic şi Gângioveanu.

Krasimir Balakov

Aflaţi în cantonament în Bulgaria, alb-albaştrii au fost vizitaţi şi de fostul internaţional bulgar Krasimir Balakov (foto sus), care a avut şi el cuvinte frumoase despre Iliev. „Este un real câştig pentru Universitatea, vă spun de acum. Vali este un jucător cu experienţă internaţională, un fotbalist bun şi cu personalitate, care poate ajuta tânăra echipă a Craiovei. Mă bucur pentru el şi pentru Universitatea“, a spus Balakov pe editie.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite