Craiova: Becali s-a înţeles cu Mititelu: Andrei Ionescu revine la Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu ar putea îmbrăca din nou tricoul alb-albastru
Andrei Ionescu ar putea îmbrăca din nou tricoul alb-albastru

În urmă cu puţin timp, patronii Stelei şi Universităţii Craiova au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Andrei Ionescu.

Luat de Steaua de la Ştiinţa în 2008 pentru 500 de mii de euro, mijlocaşul oltean va reveni în Bănie contra sumei de 200 de mii de euro. Tranzacţia s-a făcut în direct la gsptv şi a durat mai puţin de cinci minute. După ce Becali a vrut să-l trimită pe Ionescu la Poli Iaşi, dar s-a lovit de refuzul Craiovei, care deţine 50 la sută din drepturile de proprietate ale jucătorului, patronul Stelei s-a luat de Mititelu. „M-ai păcălit cu Andrei Ionescu! Mi-ai spus că dacă nu e bun îmi dai banii înapoi, iar acum nici 200 de mii nu vrei să-mi mai dai, deşi normal ar trebui să îmi dai pe toţi 500“, i-a strigat Becali lui Mititelu.

Nu te-am păcălit. Eu şi mâine l-aş lua pe Ionescu înapoi pentru că e un fotbalist foarte bun, dar nu am bani să-ţi dau acum. Dacă vrei să îţi dau la vară, îl iau“, a replicat patronul Ştiinţei, care i-a adus aminte lui Becali că Victor Piţurcă a fost cel care l-a convins în privinţa calităţilor jucătorului. „Atunci ia-l şi îmi dai banii la vară! Promiţi?“, a răspuns Becali. „Pe cuvântul meu, în iulie o să-i ai! Mâine semnăm actele“, a confirmat Mititelu.

Rămâne de văzut dacă şi Andrei Ionescu va acepta să revină la Ştiinţa având în vedere că în Ghencea câştigă 140 de mii de euro pe an, iar Mititelu nu-i poate oferi mai mult de 100 de mii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite