Craig Bellamy, atacat cu monede şi sticle pe „Teatrul Viselor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bellamy se ţine cu mâinile de cap după ce a fost lovit cu o monedă
Bellamy se ţine cu mâinile de cap după ce a fost lovit cu o monedă

Atacantul lui Manchester City a fost lovit în cap de o monedă aruncată din tribune în timpul manşei secunde a semifinalei dintre rivalele oraşului Manchester, United şi City

Huliganismul se întoarce pe stadioanele din Anglia. Manşa secundă a semifinalei din Cupa Ligii Angliei, disputată de marile rivale locale din Manchester, s-ar putea încheia cu sancţiuni drastice pentru echipa de pe „Old Trafford"

În repriza secundă, pregătindu-se să execute o lovitură de colţ, Craig Bellamy de la Manchester City a fost lovit în cap cu o monedă aruncată din tribune de fanii celor de la United. Imediat, o sticlă de cidru a fost surprinsă de camerele foto şi de luat vederi trecând razant pe lângă capul aceluiaşi fotbalist.

Galezul are o „relaţie" mai veche cu fanii lui United, fiind surprins de camerele de luat vederi pălmuind un suporter care intrase pe teren la finalul meciului de campionat de la 20 septembrie 2009, câştigat atunci de „diavoli" cu scorul de 4-3.

Două persoane dintre cele surprinse aruncând cu diverse obiecte în teren au fost deja identificate, fiindu-le interzis accesul pe stadioanele din Anglia. Manchester United riscă de asemenea sancţiuni severe din partea ligii engleze, care ar putea amenda clubul şi suspenda stadionul „Old Trafford" pentru următoarele meciuri ale „diavolilor roşii".

Nici prima manşă a dublei înâlniri dintre cele două rivale nu s-a terminat mai amiabil. Patrice Evra de la Manchester United a fost lovit de o brichetă pe stadionului celor de la City, iar la finalul partidei Carlos Tevez şi Gary Neviile s-au lansat într-un schimb dur de replici, unul la adresa celuilalt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite