Costică Buceschi a revenit asupra deciziei de a demisiona de la HCM Baia Mare şi a fost reconfirmat în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După meciul jucat de HCM Baia Mare la Mureşul Târgu Mureş, antrenorul Costică Buceschi şi-a prezentat demisia în faţa jucătoarelor, în vestiar, însă, la două zile distanţă, tehnicianul a revenit asupra deciziei.

UPDATE Costică Buceschi va rămâne antrenor principal la HCM Baia Mare, chiar dacă în urmă cu două zile anunţa că nu mai vrea să continue ca antrenor al formaţiei maramureşene. Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, l-a convins pe tehnician să revină asupra deciziei, aceasta urmând să fie ajutat de acum înainte de noul director tehnic, Lascăr Pană (80 ani).


Partida pe care HCM Baia Mare a jucat-o şi caştigat-o cu Mureşul Târgu Mureş în Liga Naţională de handbal feminin a fost ultima pentru Costică Buceschi pe banca campioanei en-titre. Imediat după acest meci, antrenorul şi-a anunţat în vestiar demisia, în faţa elevelor sale, fără a oferi şi un motiv.

"Am observat de mai bine de trei luni tristeţea din ochii lui Costică Buceschi şi faptul că nu avea optimism în demersul la care s-a înhămat. Era util ca de la început să ne spună gândurile pe care le are. Dar eu cred că este un lucru pozitiv că acum putem să facem un nou pas spre a consolida echipa. Mai bine acum decât mai târziu. Sunt lucruri pe care nu le-am înţeles. Nu am înţeles de ce nu a acceptat un director tehnic sau un secund, printre altele", a explicat Cătălin Cheercheş, primarul Municipiului Baia Mare, care susţine echipa de handbal.

Conducerea clubului maramureşean i-a acceptat demisia lui Buceschi şi a început deja căutările pentru un nou tehnician. Cel mai vehiculat nume este cel al Marianei Târcă, care a mai pregătit în cariera sa pe Oltchim şi Rulmentul Braşov şi care acum este liberă de contract. Deşi a fost în vizorul şefilor echipei, Aurelian Roşca, antrenorul lui SCM Craiova şi al echipei naţionale U18, a refuzat să meargă la Baia Mare, motivând că are un contract ferm cu gruparea din Bănie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite