Costea fuge de Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiinţa a pierdut, acasă, cu FC Braşov. În timpul meciului, vedeta oltenilor a refuzat să intre pe teren, a plecat de pe bancă şi a părăsit stadionul. După fratele său mai mic, Mihai, şi Florin Costea a dat bir cu fugiţii! Atacantul de 25 de ani s-a revoltat împotriva antrenorului şi a părăsit cantonamentul „juveţilor“.

Craiova stă pe un butoi cu pulbere. Fotbaliştii olteni sunt cu un pas în Liga a II-a, eşecul cu FC Braşov lăsăn­du-i la şase puncte distanţă de locul 14, ultimul care asigură rămânerea în primul eşalon. Dincolo de faptul că a fost învinsă, acasă, de „stegari", Ştiinţa a mai primit o lovitură, chiar în timpul meciului! Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a vrut să-l trimită pe teren pe Florin Costea pentru ultimele 20 de minute ale jocului, însă atacantul a refuzat. Mai mult decât atât, s-a ridicat şi a părăsit val-vârtej stadionul, deşi partida era în desfăşurare!

„Clubul l-a ajutat, el a fugit"

„Aşa ceva nu mi s-a întâmplat în întreaga carieră", a mărturisit, contrariat, antrenorul Craiovei. El a povestit pentru „Adevărul" cum a decurs incredibilul incident. „Eram conduşi cu 2-1 şi aveam nevoie de Florin Costea în teren. I-am zis că îl bag şi mi-a replicat că nu vrea să intre doar 20 de minute. Am rămas interzis. Apoi, el a plecat direct la vestiar. Ulterior, am aflat că şi-a strâns lucrurile şi a fugit şi din cantonament", ne-a spus Reghecampf.

Tehnicianul „juveţilor" nu va mai conta pe serviciile vârfului care a înscris un gol în actuala ediţie a Ligii I: „Pentru mine, Costea nu mai există. Sunt mai mult decât dezamăgit. Clubul l-a ajutat în cele mai grele momente, cu operaţia, l-a plătit, iar el a făcut un gest ieşit din comun. Tocmai când trebuia să ajute echipa, el a fugit! Nu pot tolera astfel de gesturi. Probabil a fost vorba de un blocaj psihic, pentru că altfel nu-mi explic cum a putut să facă aşa ceva".

Au pierdut o echipă în 2011

NUME    DESTINAŢIE

Stanca        Steaua
Al. Piţurcă    K. Lankaran
Dilevski      Adelaide Utd.
Iliev            Steaua
Gargorov     ŢSKA Sofia
Wobay         K. Lankaran
Bărboianu    Dinamo
Găman        Dinamo
Dina        -
Mihai Costea    Steaua
Florin Costea    -

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite